Hét érték, amelyekben hiszünk
és amelyekhez tartjuk magunkat!

 

Lokalitás

Nyersanyagszemlélet

Újraélesztés

Cirkularitás

Felelős tárgykultúra

 

Zengéscsillapítás

 

Well-being

 

soundwool lokalitás

 

Lokalitás

A SoundWool termékek hazai és regionális nyersanyag feldolgozásával készülnek. Előállításuk a hazai szakemberek, gyárak és partnerek összehangolásával valósul meg.

 

soundwool nyersanyagszemlélet

 

Nyersanyagszemlélet

A gyapjú regionális szempontból kiemelt természetes, megújuló nyersanyag forrásunk, amely használatával kiválthatóak a kőolaj alapú és magas energiaigényű változatok.

A hazai textiliparban több, mint 100 éves múltra tekint vissza a feldolgozása, azonban a tradicionális megközelítés mellett érdemes újrapozícionálni a kortárs nyersanyag-szemlélet és kiemelkedő értékei mentén is.

A nagy múltra visszatekintő anyagot számos jó tulajdonsága miatt kedvelték már elődeink is. Ilyen többek között a tűzállóság, a levegőtisztító, hőszigetelő és zajcsökkentő hatása, de a színtartóssága és a kopásállósága is. Különös értéknek számít a gyapjú mosásakor kinyert lanolin olaj, melyet széles körben alkalmaznak.

 

soundwool újraélesztés

 

Újraélesztés

A gyapjú újraélesztését nem csak az ipari feldolgozásban halmozódó maradékok indokolják, de az állattartásban keletkező gyapjú utóéletének megoldatlansága is, amely a hazai gazdákat érintő kérdés. Új gyártástechnológiánk alkalmazásával az anyagban rejlő pozitív tulajdonságokra fókuszálva, annak értékei mentén élesztjük újra az ipar számára terhet jelentő anyagot. Az ismét nyersanyagként megközelített szálasanyag hosszú élettartamával összehangolva, új, releváns  funkció mentén kerül vissza a körforgásba. 

soundwool cirkularitás

 

Cirkularitás

A textiliparban fokozódó hulladék termelés új kihívások elé állítja az ipari szereplőket. A „landfill” és az „end-of-life” típusú anyagok jelenléte minden típusú szálas anyagot érintő probléma, melyből a SoundWool vállalkozás a hazai és regionális gyapjúra fókuszálva kínál megoldást. Hulladékmentes gyártástechnológiánk a gyapjút kiváló adottságai mentén éleszti újra és emeli be a belsőépítészet területére, alternatívát kínálva az akusztikai kihívások kortárs szemléletű megoldásaira.

soundwool felelős tárgykultúra

 

Felelős tárgykultúra

Fontosnak tartjuk a tudatos nyersanyag használatot, az értékteremtő munkát és a döntésekkel formálható környezetünket

soundwool zengéscsillapítás

 

Zengéscsillapítás

A munkahelyi komfort kiemelt szempontjainak egyike a megfelelő teremakusztika kialakítása. A zajcsökkentés, amely javítja a munkavállalók produktivitását és stresszmentességét, a megfelelő akusztikai burkolatok betervezésével érhető el. A SoundWool zengéscsillapító, akusztikai panelek csökkentik a visszhang okozta zajokat, az emberi hangnak megfeleltethető közép és magas hangfrekvenciára optimalizálva megoldást nyújt az ideális munkakörnyezet kialakításához.

soundwool wellbeing

 

Well-being

A SoundWool termékek adottságai és szemléletmódja szem előtt tartják a Well-being egészséges munkakörnyezet kialakításának szempontjait is. A panelek természetes, megújuló nyersanyagból készülnek, alkalmazásával hozzájárul a munkahelyi akusztikai komfort és hőérzet kialakításához, légtisztító hatású, vegyszermentesen takarítható. Megjelenésében személyre szabható, különleges és letisztult designt képvisel.

soundwool groowe
GROOWE
soundwool raw
RAW

Termékek

GROOWE

RAW

Elérhetőségek

soundwool email info@apoltemesi.com

soundwool telefon +36207704741

soundwool fb soundwool linkedin soundwool instagram